• Home
  • Total body workout

Total body workout

Bij de groepslessen werken we aan een “Total body workout” dit houdt in dat er in 1 uur aan zoveel mogelijk spiergroepen getraind wordt. Denk hierbij aan; conditie, kracht, buikspieren en rugspieren. Om dit te trainen gebruiken wij onze eigen sportmaterialen, materialen/toestellen die buiten staan, materialen uit de openbare ruimte en oefeningen zonder materialen.

De les bestaat uit verschillende onderdelen.  We wisselen individuele opdrachten af  met een parcour in tweetallen, een leuke strijd tussen teams en samenwerken als een team.

Lessen zullen zo zijn opgebouwd dat iedereen op eigen niveau mee kan doen en zo zijn of haar voldoening eruit kan halen! De lessen worden gegeven in gymzalen of lekker buiten en vinden plaats in verschillende dorpen.

Workshop total body workout

Lekker met je collega’s werken aan teambuilding of als sportclub
een andere manier van sporten ervaren?!
Die mogelijkheid is er uiteraard ook!

Door samen met een groep collega’s of een team van een sportclub iets
anders te doen kan je werken aan teambuilding.
De lessen zullen zo zijn opgesteld dat er veel onderdelen samen
worden gedaan of wanneer de groep daarvoor open staat kan er uiteraard ook een leuke strijd wordt gehouden tussen teams!

Wanneer je als bedrijf dit wilt doen gaan we samen kijken naar een geschikte locatie om er een leuke les van te maken! Dit kan op locatie bij het bedrijf of een mooie locatie in de buurt!


© 2024 Samen Sportief | Alle rechten voorbehouden